GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - İstiklal İmam Hatip Ortaokulu

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ ERDAL KI.LINÇ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER

Haz

Okulumuz öğretmenleriyle gerçekleştirdiğimiz toplantımızda güvenli internet kullanımı ve öğrencilerin bu konuda bilinçlendirilmesi konusunu ele aldık Rehber öğretmenlerimizin katkılarıyla neler yapabileceğimizi konuştuk.

Haz

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Gülpınar İLKOKULU'na yardım ve sosyalleşme etkinliği düzenledi. Çeşitli oyuncaklar ve kitaplarla gittiğimiz okulda tiyatro , konser , fidan dikme gibi bir çok  etkinlik gerçekleştirdik.

Haz

Okulumuzda bu ay sanatsal etkinliklerden kültürel  bilimsel faaliyetlere kadar bir çok alanda faaliyetler gerçekleştirdik . Bilgi yarışması kitap fuarı gezisi,  tubitak çalışmaları , köy okulu gezisi , sportif etkinlikler ve daha bir çok alanda yaptığımız etkinliklerle öğrencilerimizin hem eğlenerek öğrenmesini hem de faaliyetlere etkin katılım sağlamasını amaçladık.

Haz

Okul rehber öğretmenlerimizden M.Emin MARAŞLI 7. Sınıf öğrencilerimizin bir sonraki sene girecekleri sınava yönelik  çalışmalar yaptı. Öğrencilerin sınav kaygısını azaltıp şuan itibariyle neler yapmaları gerektiği ve sınavın içeriği hakkında bilgilendirmelerde bulundu .